Organisatie ontwikkeling

Organisatie ontwikkeling

De kunst van organisatie ontwikkeling

Organisatie ontwikkeling is een vak. Een vak waar velen van denken iets te weten, en wat weinigen echt verstaan.
Niet voor niets mislukken er vele organisatie ontwikkeling trajecten. AnyChange verstaat wel het vak van organisatie ontwikkeling. Door gebruik te maken van de kracht van uw organisatie in uw organisatie ontwikkeling traject creëert u de intrinsieke motivatie voor de verandering bij uzelf en uw medewerkers!

Boek over organisatieontwikkeling

Een recent boek over organisatieontwikkeling is De Verandering, een businessroman. In dit boek over organisatieontwikkeling wordt aan de hand van een verhaal een duidelijk inzicht gegeven in verandering en ontwikkeling. Eindelijk een goed leesbaar boek over organisatieontwikkeling, wat je grijpt van begin tot eind.
Lees meer

Organisatie ontwikkelingsmodellen

Organisatie ontwikkelingsmodellen geven inzicht in uw specifieke situatie, en bieden daarmee de basis om een verandering tot stand te brengen.
Lees meer

Opleidingen organisatie ontwikkeling

Opleidingen in organisatie ontwikkeling zijn er in alle soorten en maten. Het ligt er maar aan wat je organisatie ontwikkeling noemt. AnyChange is actief betrokken bij opleidingen in organisatie ontwikkeling, die ervan uitgaan dat de ontwikkelng vooral plaatsvindt in de hoofden van mensen, waardoor ze morgen andere dingen willen doen dan gisteren. organisatieontwikkeling is mensenwerk.
Lees meer

Wat is organisatieontwikkeling

Vraag tien managers "wat is organisatieontwikkeling" en je krijgt tien verschillende antwoorden. Organisatieontwikkeling is dan ook een containerbegrip dat gerelateerd is aan begrippen en concepten als verandermanagement, leren en implementeren. Een eenduidig antwoord op de vraag "Wat is organisatieontwikkeling" is dan ook niet te geven. Toch is er een aantal overeenkomsten als het gaat over de vraag "wat is organisatieontwikkeling".
Lees meer

© Copyright ?????? 2016.