Organisatie verandering

Organisatie verandering

De kunst van organisatie verandering

Verandermanagement is een vak. Een vak waar velen van denken iets te weten, en wat weinigen echt verstaan.
Niet voor niets mislukken er vele organisatie verandering trajecten. AnyChange verstaat wel het vak van organisatie verandering. Door gebruik te maken van de kracht van uw organisatie in organisatie verandering creëert u de intrinsieke motivatie voor de verandering bij uzelf en uw medewerkers!

Organisatieverandering modellen

Organisatieverandering modellen geven inzicht in uw specifieke situatie, en bieden daarmee de basis om een verandering tot stand te brengen. AnyChange gebruikt op dagelijkse basis organisatieverandering modellen om uw werkelijheid te vertalen en inzichtelijk te maken, en u te ondersteunen in uw specifieke verandering. Een van de organisatie verandering modellen die we gebruiken is het Z-model of Change®. Dat is een uniek model wat duideljk de verbinding laat zien tussen veranderende marktomstandigheden, de acties die nodig zijn in uw organisatie èn de spanningen die dat oproept bij uw medewerkers. Een krachtig model om verandering tot een succes te maken.
Lees meer

Opleidingen in organisatieverandering

Opleidingen in organisatieverandering zijn er in alle soorten en maten. Het ligt er maar aan wat je organisatie verandering noemt. AnyChange is actief betrokken bij opleidingen in organisatie verandering, die ervan uitgaan dat de ontwikkelng vooral plaatsvindt in de hoofden van mensen, waardoor ze morgen andere dingen willen doen dan gisteren. Organisatieverandering is mensenwerk.
Lees meer

Boek over organisatieverandering

Een recent boek over organisaiteverandering is De Verandering, een businessroman. In dit boek over organisatieverandering wordt aan de hand van een verhaal een duidelijk inzicht gegeven in verandering en ontwikkeling.
Lees meer

organisatieontwikkeling opleidingen

Organisatieontwikkeling opleidingen zijn er in alle soorten en maten. Het ligt er maar aan wat je organisatie ontwikkeling noemt. AnyChange is actief betrokken bij organisatieontwikkeling opleidingen, die ervan uitgaan dat de ontwikkeling vooral plaatsvindt in de hoofden van mensen, waardoor ze morgen andere dingen willen doen dan gisteren. organisatieontwikkeling is mensenwerk.
Lees meer

© Copyright ?????? 2016.