Verandermanagement

Verandermanagement

De kunst van veranderen

Verandermanagement is een vak. Een vak waar velen van denken iets te weten, en wat weinigen echt verstaan.
Niet voor niets mislukken er vele veranderingstrajecten. AnyChange verstaat wel het vak van verandermanagement. Door gebruik te maken van de kracht van uw organisatie in verandermanagement creëert u de intrinsieke motivatie voor de verandering bij uzelf en uw medewerkers!

Verandermanagement boek

Een recent verandermanagement boek is De Verandering, een businessroman over verandermanagement. In dit verandermanagement boek wordt aan de hand van een verhaal een duidelijk inzicht gegeven in verandering en ontwikkeling.
Lees meer

Verandermanagement opleidingen

Verandermanagement opleidingen zijn er in alle soorten en maten. Het ligt er maar aan wat je verandermanagement noemt. AnyChange is actief betrokken bij verandermanagement opleidingen, die ervan uitgaan dat de verandering vooral plaatsvindt in de hoofden van mensen, waardoor ze morgen andere dingen willen doen dan gisteren. Verandermanagement is mensenwerk.
Lees meer

Wat is verandermanagement

Vraag tien managers "wat is verandermanagement" en je krijgt tien verschillende antwoorden. Toch zijn er een aantal overeenkomsten. Verandermanagement gaat over het realiseren van verandering(en) in de persoonlijke of organisatorische situatie om succesvol te kunnen zijn. Bij AnyChange gaan deze veranderingen altijd samen. Organisatorische groei gaat hand in hand met persoonlijke groei binnen de zakelijke context.
Lees meer

Veranderingsprocessen in organisaties

Er zijn vele veranderingsprocessen in organisaties. Het optimaliseren van productieprocessen, het ontwikkelen van medewerkers, het anders inrichten van de organisatie, het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten, het creëren van een nieuwe cultuur. Allemaal voorbeelden van veranderingsprocessen in organisaties. Op de een of andere manier hangen die voorbeelden van veranderingsprocessen in organisaties allemaal samen.
Lees meer

Succesvol veranderen van organisaties

Velen twijfelen eraan of het succesvol veranderd van organisaties echt mogelijk is. AnyChange bewijst keer op keer dat het wel kan. Er zijn vele veranderingsprocessen in organisaties. Het succesvol veranderen van productieprocessen, het ontwikkelen van medewerkers, het succesvol veranderen van de inrichting van de organisatie, het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten, het creëren van een nieuwe cultuur. Allemaal voorbeelden die AnyChange kan geven over het succesvol veranderen van in organisaties. Op de een of andere manier hangen die voorbeelden van veranderingsprocessen in organisaties allemaal samen.
Lees meer

Vertrouwen binnen organisaties

Vertrouwen in organisaties. Kan dat eigenlijk wel? Hoe herken je het gebrek aan vertrouwen en wat kun jij er zelf aan doen om de situatie te verbeteren?
Lees meer

Verandermanagement modellen

Verandermanagement modellen geven inzicht in uw specifieke situatie, en bieden daarmee de basis om een verandering tot stand te brengen.
Lees meer

© Copyright ?????? 2016.