Verandering
begint hier.

Veranderingsprocessen in organisaties

Veranderingsprocessen in organisaties - change

Er zijn vele veranderingsprocessen in organisaties. Het optimaliseren van productieprocessen, het ontwikkelen van medewerkers, het anders inrichten van de organisatie, het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten, het creëren van een nieuwe cultuur. Allemaal voorbeelden van veranderingsprocessen in organisaties. Op de een of andere manier hangen die voorbeelden van veranderingsprocessen in organisaties allemaal samen. 

Het door AnyChange ontwikkelde Z-model of Change® geeft op een hele duidelijke manier deze samenhang weer, waardoor veranderingsprocessen in organisaties opeens logisch worden en uitlegbaar. Cruciale factoren om de veranderingsprocessen in organisatie te laten slagen. 

Wil je weten wat AnyChange voor jouw bedrijf kan betekenen?

NEEM CONTACT OP

Pagina's

Google pagina's

  • Organisatieverandering modellen

    Organisatieverandering modellen geven inzicht in uw specifieke situatie, en bieden daarmee de basis om een verandering tot stand te brengen. AnyChange gebruikt op dagelijkse basis organisatieverandering modellen om uw werkelijheid te vertalen en inzichtelijk te maken, en u te ondersteunen in uw specifieke verandering. Een van de organisatie verandering modellen die we gebruiken is het Z-model of Change®. Dat is een uniek model wat duideljk de verbinding laat zien tussen veranderende marktomstandigheden, de acties die nodig zijn in uw organisatie èn de spanningen die dat oproept bij uw medewerkers. Een krachtig model om verandering tot een succes te maken.
  • Opleidingen in organisatieverandering

    Opleidingen in organisatieverandering zijn er in alle soorten en maten. Het ligt er maar aan wat je organisatie verandering noemt. AnyChange is actief betrokken bij opleidingen in organisatie verandering, die ervan uitgaan dat de ontwikkelng vooral plaatsvindt in de hoofden van mensen, waardoor ze morgen andere dingen willen doen dan gisteren. Organisatieverandering is mensenwerk.
  • Boek over organisatieverandering

    Een recent boek over organisaiteverandering is De Verandering, een businessroman. In dit boek over organisatieverandering wordt aan de hand van een verhaal een duidelijk inzicht gegeven in verandering en ontwikkeling.