Verandering
begint hier.

Verandermanagement boek

Verandermanagement boek - cover

Een recent verandermanagement boek is De Verandering, een businessroman over verandermanagement. In dit verandermanagement boek wordt aan de hand van een verhaal een duidelijk inzicht gegeven in verandering en ontwikkeling.

'De Verandering' is een verandermanagement boek over een buitengewoon belangwekkend onderwerp, gebaseerd op een inzichtelijk en praktisch model en verpakt in de aantrekkelijke vorm van een businessroman. - Drie hele goede redenen om dit inspirerende boek te lezen.'
Jos Burgers bestsellerauteur en veelgevraagd spreker. Jos Burgers schreef 'De Wet van Snuf' het beste managementboek van 2014.


De Verandering

Maak kennis met Roy van Bergen, directeur-eigenaar van hoogtechnologisch productiebedrijf RTech. Zijn bedrijf staat op de rand faillissement als gevolg van het wegvallen van zijn grootste klant. 
Roy heeft geen andere keus dan zijn bedrijf veranderen om te overleven. Een ding is zeker duidelijk. Als RTech dit overleeft wil Roy een herhaling van deze situatie in de toekomst voorkomen! Toekomstbestendigheid is het toverwoord. De gewenste veranderingen binnen RTech hebben grote impact op de organisatie, bij leden van het managementteam en natuurlijk bij Roy zelf. 

Dit boek biedt een unieke inkijk in een persoonlijk ontwikkelingstraject van een directeur-eigenaar, een team-ontwikkelingstraject van een managementteam, en een organisatie ontwikkelingstraject van het totale bedrijf. De gebeurtenissen worden verklaart aan de hand van het door de auteur ontwikkelde Z-model of Change®. Hierdoor ontstaat inzicht in de situatie en geeft het handvatten om veranderingen daadwerkelijk tot een goed einde te brengen. Reflectievragen helpen u om ook eens over uw eigen situatie na te denken. 

Eindelijk een goed leesbaar managementboek, wat je grijpt van begin tot eind.

 

Wil je weten wat AnyChange voor jouw bedrijf kan betekenen?

NEEM CONTACT OP