Over ons

Werkwijze

AnyChange werkt altijd samen met u als opdrachtgever in de richting van het gezamenlijke doel. Daarbij gaat het verder dan u van een normaal organisatie adviesbureau kan verwachten. Onze kernwaarden zijn niet voor niets vertrouwen, verbinden en verbeteren.

Wij vertrouwen erop dat de relatie tussen AnyChange en u als opdrachtgever gebaseerd is op evenwaardigheid en wederzijdse afhankelijkheid. U kunt de verandering niet vormgeven zonder AnyChange en AnyChange kan niet zonder u als opdrachtgever. Daarbij vinden wij het niet erg dat er forse discussie plaatsvinden omdat wij ervan uitgaan dat dit nodig is om het gewenste resultaat te behalen. U mag van ons dus eerlijkheid verwachten, ook als u dat niet makkelijk vindt om te horen. Wij geven u wel feedback, omdat dat voor uw (organisatie) ontwikkeling noodzakelijk is. Wij verbinden ons aan uw organisatie om de verandering en de verbetering daadwerkelijk vorm te geven.

 

 

 

Ons team

 • Martijn de Zoete

  Martijn de Zoete

  Bedenker Z-Model of Change®

  Martijn de Zoete (1970) heeft zich, na zijn opleidingen Bedrijfseconomie en FFP, in de bancaire sector bezig gehouden met advisering van directeuren en welgestelden. Hij werd geïntrigeerd door het verschijnsel dat de ene mens succesvol is en de andere mens niet. De opleiding tot Master in NLP bood hem inzicht in de succesfactoren. Na een aantal Business Development functies en de Hooglerarenreeks Verandermanagement op Nyenrode kwam hij tot de conclusie dat er geen dynamisch model was, wat op een goede manier de spanningen weergeeft binnen organisaties en in mensen, die optreden als gevolg van veranderingen. Op basis van zijn kennis en ervaring in verandermanagement, heeft Martijn de Zoete het Organisatie Ontwikkelingsmodel De Zoete® ontwikkeld. Dit model gebruikt hij op diverse manieren bij (executive) coaching, training en organisatie ontwikkelingstrajecten. kijk ook op www.Z-modelofchange.com of martijndezoete.com Martijn is te boeken als spreker.

 • Marion Boons

  Marion Boons

  Z-model of Change® Gecertificeerd Coach | Consultant

  Marion Boons (1966) heeft als adviseur ruime ervaring op het terrein van Human Resources. Zij heeft daarnaast de expertise Organisatie & Verandering opgebouwd. In dat kader heeft zij diverse opleidingen gevolgd waaronder de opleiding organisatieadvies (Sioo). Tevens is zij gecertificeerd trainer en organisatieadviseur Management Drives. Samen met een pragmatische instelling, enthousiasme en betrokkenheid bij mens en organisatie heeft dit geleid tot Bones Consulting. Haar gedrevenheid en passie voor coaching en teamontwikkeling uit zich ook in sportverband; Marion Boons maakte jarenlang deel uit van Jong Oranje softbal en het Nederlands Softbalteam. Op grond van haar ruime (inter-)nationale softbalervaring coachte zij jeugdteams en gaf zij individuele begeleiding. K

 • Peter Lokker

  Peter Lokker

  Z-model of Change® Gecertificeerd Coach

  Peter Lokker (1970) heeft zich na zijn opleiding HEAO CE in de breedte ontwikkeld en heeft diverse rollen in zowel het groot bedrijf als het MKB vervuld als bijvoorbeeld Sr Accountmanager, Leidinggevende en Staffunctionaris. In 2010 is Peter gestart als zelfstandig ondernemer met de focus op leiderschapsontwikkeling, samenwerken, communicatie en sales. Inmiddels heeft Peter een ruime ervaring opgebouwd in diverse branches. Dit in combinatie met zijn brede achtergrond maakt dat hij een goed gespreks- en sparringpartner is voor de tactische en operationele niveaus binnen bedrijven. Hij begrijpt het ondernemerschap en de strategische, bedrijfskundige kant van ondernemen. En is als geen ander in staat om de verbinding tussen deze niveaus binnen een bedrijf te herstellen dan wel te optimaliseren. Peter is getriggerd door persoonsgerichte ontwikkeling, (management)teamontwikkeling en generatiemanagement. Hij ziet het als een uitdaging om de kennis van zittende generaties te verbinden aan het lerend vermogen en oplossingsgericht denken/handelen van de generatie schoolverlaters. Hierdoor ontstaat maximale toegevoegde waarde en ontwikkeling van mens & bedrijf.

  Peter is gecertificeerd coach, trainer, assessor en organisatie adviseur. Hij legt gemakkelijk contact, geeft iedereen de aandacht op het juiste niveau, passend bij de deelnemer, prikkelt op een respectvolle manier en weet met zijn doortastende manier van werken de kern te raken.

   

 • Ingrid ten Brink

  Ingrid ten Brink

  Trainer en Trainingsactrice

  Ik ben ervan overtuigd dat als je plezier hebt in wat je doet, je veel sneller iets leert en je meer gemotiveerd bent om tot actie te komen. Je zintuigen spelen hier een belangrijke rol bij. Je zintuigen geven je namelijk informatie die je op een bepaalde manier interpreteert waardoor je een emotie ervaart, bijvoorbeeld plezier.

  Ik heb het streven om allerlei expressievormen te integreren in mijn trainingen, intervisies en coachingsessies om het bovenstaande te bereiken. Ik wil de zintuigen prikkelen en plezier maken met als uiteindelijke doel het handelingsrepertoire van mensen uit te breiden.

  Ik ben inzetbaar als communicatietrainster, trainingsactrice, coach en ik ontwikkel trainingsprogramma’s en lesmateriaal. 

 • Hessel Frings

  Hessel Frings

  De moeiteloze manager

  Hessel Frings is het gezicht van De Moeiteloze Manager. "Het is mijn missie om de mooiste baan van de wereld voor iedere manager moeiteloos te laten zijn. Moeiteloos voor hem of haar zelf, moeiteloos voor het team en alle teamleden én met een waardevolle bijdrage voor de organisatie."

  Herssel is opgeleid als bedrijfskundige en heb geleerd om nauwkeurig en analytisch te kijken naar organisaties. Zijn specialisatie richtte zich op veranderende organisaties en de rol van macht en politiek daarbij. Al snel leerde ik dat concepten als cultuur, communicatie en samenwerking geen holle termen zijn, maar draaien om mensenwerk. Organisaties zijn meer dan een verzameling systemen, processen en organogrammen. Organisatie draaien om, met en door mensen.

 • Sabine van der Hulst

  Sabine van der Hulst

  Een analytische en pragmatische coach en trainer. Trainer in Human Profiling™, NLP Master en Pedagoog. De combinatie kan soms verrassend bruikbaar uit de hoek komen. Vooral bij het veranderen en/of versnellen en het efficiënter maken van communicatie en processen. Training en coaching gericht op zowel het individu, als groep of als organisatie. Net even wat nodig is, maatwerk dus. Doelen en ambities zijn er om ze te halen! En dat op een manier die het beste bij jou, de groep en de organisatie past.

   

 • Roland van Gils

  Roland van Gils

  Roland van Gils (directeur van Successie in Bedrijf) heeft zijn kennis van en ervaring met het begeleiden van mensen opgedaan in diverse leidinggevende functies tijdens zijn 30-jarige carrière bij een bank. Zijn passie ligt in het helpen en stimuleren van mensen om het beste uit zichzelf te halen. Daarbij is het belangrijk dat mensen niet alleen inzicht krijgen in hun gedrag, maar ook in het waarom zij een bepaald gedrag vertonen: wat beweegt hen, wat zijn hun drijfveren? Hij heeft zich hierin verder bekwaamd door een tweejarige opleiding te volgen. Mensen geven na samenwerking of een gesprek met hem aan dat zij zichzelf kunnen zijn en zich daardoor makkelijker openstellen. Daardoor ontdekken zij wat hen beweegt en wat hen tegenhoudt en waarom zij in een bepaald patroon blijven steken. Pas dan kun je jezelf veranderen en die verandering ook blijvend maken!

  Successie in Bedrijf is gespecialiseerd in bedrijfsoverdrachten binnen het (agrarische) familiebedrijf. Onze begeleiding beperkt zich niet alleen tot juridisch en fiscaal advies maar begint altijd met bewustwording. Want jezelf beter leren kennen om dan over je angsten en/of belemmeringen heen te kunnen stappen, dát bepaalt uiteindelijk het succes van het proces.

  Vanuit deze coachende en bewustmakende rol, voegt Roland een unieke waarde toe aan AnyChange.

 • Lot Vorstman

  Lot Vorstman

  Lot Vorstman heeft onderwijskundige wortels, is mediator en loodste inmiddels bedrijven van allerlei pluimage door veranderprocessen. Als coach en trainer neemt ze directie, middenkader en werkvloer probleemloos onder haar vleugels. “Lot is een levenslustige persoonlijkheid waarmee je gemakkelijk contact maakt. Ze heeft ervaring in een diversiteit aan werkgebieden, op alle niveaus. Haar ontwapenende karakter maakt dat je gemakkelijk ideeën en problemen met haar bespreekt. Daarbij heeft ze niet alleen oog voor de inhoud, maar vooral ook voor haar gesprekspartner. Haar sterke, non-verbale analytisch vermogen maakt dat je haar veel meer vertelt dan wat je zegt. Dit weet ze op een inspirerende wijze onder de aandacht te brengen en dat zorgt regelmatig voor verrassende inzichten. Zelden vertelt Lot wat je moet doen.

 • Dick Stolk

  Dick Stolk

  Ik ben een Executive Business Coach, de naam staat haaks op mijn pragmatische aanpak, en mijn afkeer van poeha. Ik werk met professionals, met bestuurders en met teams die hun gedrag herkennen, willen veranderen en in staat zijn om in beweging te komen. Mijn achtergrond is dat ik zélf jarenlang (in binnen- en buitenland) manager en bestuurder was. Die ervaring zorgt ervoor dat ik bekend ben met waar jij tegenaan loopt, en binnen welke krachtenvelden je soms moet pieken en presteren. Of moet herijken – opnieuw richting kiezen. Vanuit ‘Coachend Leiderschap’, help ik om het beste uit jezelf te halen. Door naar je te luisteren, te sparren, komen we tot de kern van het vraagstuk en welke ‘mindset’ jou daar bij beperkt. Uiteindelijk gaat het om jou, en wat jij er (wel of niet) mee doet. Dat betekent dat ik je help om zélf je focus, doelen en idealen vast te stellen. Vervolgens begeleid ik je voor een langere periode om die doelen en idealen niet alleen bij doelen en idealen te houden. Maar ze ook daadwerkelijk te verwezenlijken. Je sluit een contract af met jezelf, terwijl ik je behoed voor valkuilen, patronen of beperkende omstandigheden.