Ik doe mee met de
Pro-Connect
Executive Academy

PRO-Connect Executive Academy

Veel organisaties hebben het erover of willen het worden: een 9+ organisatie. Een organisatie waar de klanttevredenheid hoger is dan een 9. Die klanten zijn bijzonder loyaal, doen geregeld herhalingsaankopen en zijn een wandelend reclamebord voor jouw organisatie. Als jouw klanten je verkopen ben je extra betrouwbaar, mits je het waarmaakt.
Logisch dat veel organisaties de ambitie hebben uitgesproken om een 9+ organisatie te willen worden.

Het creëren van een 9+ organisatie is daarmee een uitdaging voor iedere grotere onderneming. Toch is het te doen, want als andere ondernemingen het kunnen is er geen enkele reden waarom jouw organisatie niet ook een 9+ organisatie zou kunnen worden.

Hoe gaaf zou dat zijn!?? Ga jij de uitdaging aan?

Waarom?

PRO-Connect geeft je nu de mogelijkheid om onder begeleiding van de bedenker van het Z-Model of Change®, Martijn de Zoete, in 10 dagdelen kennis over een 9+ organisatie op te doen en deze meteen te vertalen naar je eigen organisatie. Niet alleen maar luisteren en kennis opdoen, maar deze meteen verwerken naar een plan voor je eigen bedrijf.

Omdat je niet ziek hoeft te zijn, om beter te worden.


Resultaat

Aan het einde van deze 10 dagdelen heb je een uitvoerbaar, door jezelf ontwikkeld plan, om je eigen organisatie daadwerkelijk naar een hoger niveau te tillen.


Doelgroep

Ondernemers met een organisatie van minimaal 10 medewerkers
 

Inhoud

Dagdeel 1 en 2     Hoe ziet mijn omgeving en concurrentie eruit?
Dagdeel 3 en 4     Waar zit mijn klant op te wachten?
Dagdeel 5 en 6     Hoe vertel ik het mijn medewerkers? 
Dagdeel 7 en 8     Hoe zorg ik dat mijn medewerkers het daadwerkelijk gaan doen?
Dagdeel 9 en 10   Hoe vertel ik het mijn klant en monitor ik mijn ontwikkeling?


Begeleiding

Iedere deelnemer krijgt tijdens het traject een individueel gesprek over zijn persoonlijke situatie met Martijn de Zoete. Gesprekken die door ondernemers als zeer waardevol worden ervaren.


Kosten

De kosten bedragen EUR 1.225 per deelnemer, bij minimaal 10 en maximaal 15 deelnemers. Door de kleine en exclusieve setting is er ruimte voor veel interactie en leer je ook van de collega ondernemers. Netwerken en kennisdelen dus!

 

 Vul nu het onderstaande aanmeldingsformulier nog even in

Wilt u weten wat AnyChange voor u kan betekenen

contact