Ik doe mee aan de
Pro-Connect
Professional Academy

PRO-Connect Professional Academy

Veel organisaties hebben het erover of willen het worden: een 9+ organisatie. Een organisatie waar de klanttevredenheid hoger is dan een 9. Die klanten zijn bijzonder loyaal, doen geregeld herhalingsaankopen en zijn een wandelend reclamebord voor jouw organisatie. Als jouw klanten je verkopen ben je extra betrouwbaar, mits je het waarmaakt. Logisch dat veel organisaties de ambitie hebben uitgesproken om een 9+ organisatie te willen worden.

Het creëren van een 9+ organisatie is daarmee een uitdaging voor iedere grotere onderneming. Toch is het te doen, want als andere ondernemingen het kunnen is er geen enkele reden waarom jouw organisatie niet ook een 9+ organisatie zou kunnen worden.

Hoe gaaf zou dat zijn!?? Ga jij de uitdaging aan?

Waarom

PRO-Connect geeft je nu de mogelijkheid om onder begeleiding van de bedenker vanhet Z-Model of Change®, Martijn de Zoete, in 8 dagdelen kennis over het Z-model of Change® op te doen en deze meteen te vertalen naar je eigen praktijk. Niet alleen maar luisteren en kennis consumeren, maar deze meteen verwerken naar een plan voor je eigen bedrijf.

Omdat je niet ziek hoeft te zijn, om beter te worden.


Resultaat

Aan het einde van deze 10 dagdelen heb je een uitvoerbaar, door jezelf 

ontwikkeld plan, om je eigen organisatie daadwerkelijk naar een hoger niveau te tillen.


Doelgroep

Ondernemers zonder personeel of met een organisatie van minder dan 10 medewerkers.

 

Inhoud

Dagdeel 1 en 2     Hoe ziet mijn omgeving en concurrentie eruit?
Dagdeel 3 en 4     Hoe maak ik onderscheid tussen mijn bedrijf en mijzelf als mens.
Dagdeel 5 en 6     Persoonlijk leiderschap, balans en resultaat
Dagdeel 7 en 8     Hoe vertel ik het mijn klant en monitor ik mijn ontwikkeling


Begeleiding

Iedere deelnemer krijgt tijdens het traject een individueel gesprek over zijn persoonlijke situatie met Martijn de Zoete. Gesprekken die door ondernemers als zeer waardevol worden ervaren.


Kosten

De kosten bedragen EUR 995 per deelnemer, bij minimaal 10 en maximaal 15 deelnemers. Door de kleine en exclusieve setting is er ruimte voor veel interactie en leer je ook van de collega ondernemers. Netwerken en kennisdelen dus!.

 

Vul nu het onderstaande aanmeldingsformulier nog even in!

Wilt u weten wat AnyChange voor u kan betekenen

contact